Привітання ветеранів з зимовими святами

Пам’ятають про колег, які вже пішли на заслужений відпочинок, у Херсонській загальноосвітній школі №45 Херсонської міської ради. 17 січня, вже за традицією, вітали своїх ветеранів праці з новорічними святами та Різдвом керівництво закладу та його учні.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
З привітальним словом до гостей звернулася Людмила Василівна Щербина депутат Херсонської міської ради, голова ОСББ «Родина», яка не тільки привітала ветеранів праці, але й подякувала усьому педагогічному колективу школи за гідне виховання підростаючого покоління. Знання, які отримали її два сини-випускники школи №45 допомогли їм обрати власний шлях у дорослому житті.
У привітальному слові директор школи Олена Михайлівна Шабаєва подякувала присутнім колишнім працівникам закладу за те, що вони ніколи не залишаються осторонь життя своєї школи, помічають і радіють усім позитивним змінам, які відбуваються у навчальному закладі.
Учні школи підготували гостям творчий подарунок – новорічну виставу, яка перенесла глядачів у казковий світ дитинства та мрій. За подаровану естетичну насолоду та щирі привітання присутні сердечно подякували організаторам концерту, а маленьких акторів нагородили вдячними оплесками. Блиск радощів в очах та посмішки збережено на традиційному фото на пам’ять.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Залишити відповідь